Ambassadører

One World Family Goodwill Ambassadors

Harmeet Singh er en norsk fotballspiller av indisk opprinnelse. Han har spilt flere kamper for det norske U-17-landslaget. Nå spiller han for Vålerenga A-laget. Han spilte for Furusets guttelag, før han ble hentet til Vålerenga. Han bekler stort sett en rolle på midtbanen. Han er med i prosjekt «Fra talent til toppspiller» i Olympiatoppens regi, der målet er å utvikle toppspillere i fotball.

Singh debuterte for Vålerengas A-lag i en kamp mot Rosenborg i april 2008.

Singh er en praktiserende sikh.

For Fredsballen-The Ball of Peace og Fredsduene for ungdom og deres samarbeidspartnere, er det en stor ære og stolthet at kjære Harmeet Singh takket ja til å være One World Family goodwill-ambassadør for det fantastiske han presterer på banen og som rollefigur for barn og unge lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Hermeet Singh gir ungdommen drømmer og verdier; at man uavhengig av kultur eller livssyn kan forandre fremtiden sin i fellesskap med andre.

Harmeet Singhs grunnfilosofi er at hver og en person, gruppe, organisasjon, kommune, stat, næringsdrivende kan skape et godt omdømme hvis de tenker på fellesskapet. Han tror på visjonen på Fredsballen-The Ball of Peace, fordi dette representerer menneskehetens største løfte – FNs tusenårsmål – bekjempelsen av fattigdom.

“May the dreams of your past be the realities of your future”

-The Love Power

Comments are closed.